Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte bagagelabels

Bedrukte  bagagelabels

Dankzij een bedrukte bagagelabel kunt u uw bagage altijd en overal gemakkelijk herkennen. Ideaal wanneer u met het vliegtuig, de bus of bijvoorbeeld met een boot op reis gaat. Ook wanneer u uw bagage kwijtraakt op een luchthaven of station is een bedrukt bagagelabel ontzettend handig. Doordat uw persoonlijke gegevens op het label geschreven staan, kan uw bagage snel weer bij u terug gebracht worden. Bij Reistassenwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende bagagelabels waar u uw keus uit kunt maken. De bagagelabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Bedrukte bagagelabels zijn een erg leuk geschenk om weg te geven aan uw reizende klanten en relaties, of aan uw eigen medewerkers voor tijdens de vakantie. 

Bagagelabels bedrukken met logo

De bagagelabels reizen natuurlijk de hele wereld over. Daarom is het sterk aan te raden om de bagagelabels te voorzien van een mooie opdruk. De bedrukking zal veel gezien worden door andere mensen en zorgen voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf. Bij Reistassenwereld voorzien wij de bagagelabels voor een zeer scherpe prijs van een opdruk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam, logo of website op de bagagelabels te laten plaatsen. Wilt u liever een strak en luxe bagagelabel creëren? Dan kunt u ervoor kiezen om de bagagelabels te voorzien van een mooie gravure. 

Online bagagelabels bestellen

Het online bestellen van bagagelabels met logo gaat nergens zo eenvoudig als bij Reistassenwereld. De bagagelabels met opdruk zijn een perfecte give-away om uw klanten en relaties mee te verrassen. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling zien hoe uw bedrijfsgegevens op de bagagelabels geplaatst zullen worden? Dan kunt u bij ons geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Ook een offerte kunt u eenvoudig en snel aanvragen via onze website. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag hulp bij de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. 

9,3
1 - 2 van 2 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021