Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bagagewegers

Bespaar uw klanten en zakenrelaties een stressvolle tijd voor vertrek naar het vliegveld en geef ze een bedrukte bagageweger cadeau. Dankzij een bagageweger kan het gewicht van de koffer thuis al gewogen worden, waardoor er geen onzekerheid meer hoeft te zijn over of het gewicht van de koffer wel toegestaan is. Uw klanten kunnen zo met een gerust hart naar het vliegveld vertrekken. Vanwege het praktische nut voor de klant worden bedrukte bagagewegers steeds vaker ingezet als relatiegeschenk. Bij Reistassenwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende bagagewegers. Zo heeft u bijvoorbeeld de keus uit een digitale of een elektronische bagageweger. Ook zijn de bagagewegers in verschillende kleuren verkrijgbaar.
9,3
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Bagagewegers bedrukken

Bagagewegers zijn een erg functioneel cadeau voor klanten of zakenrelaties die veel reizen. Om ook profijt te halen uit het inzetten van de bagagewegers is het handig ze te laten voorzien van een opdruk. Dit kan al voor een zeer scherpe prijs bij Reistassenwereld. Door uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de bagagewegers te laten bedrukken creëert u een uniek geschenk dat tevens zal zorgen voor promotie voor uw bedrijf. De opdruk kan gedaan worden in één of meerdere drukkleuren, en in sommige gevallen zelfs in full colour.

Bagagewegers met logo

Bagagewegers met logo bestellen gaat nergens zo eenvoudig en snel als bij Reistassenwereld. In ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd een bagagedrager die bij u past. Via onze website kunt u gratis een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Ook een offerte vraagt u geheel gratis en vrijblijvend aan. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u graag wat hulp bij de zoektocht naar de perfecte bagageweger met opdruk? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met een van onze medewerkers!