Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Weekendtassen

Bedrukte weekendtassen zijn ideaal voor relaties die veel onderweg zijn. Door ze te verrassen met een mooie tas, zorgt u ervoor dat ze uw organisatie nooit meer vergeten. Weekendtassen zijn perfect voor een weekendje weg. Bij Reistassenwereld vindt u een ruim assortiment aan de mooiste reistassen, waaronder weekendtassen. Wij hebben weekendtassen in verschillende maten en van verschillende materialen. Een weekendtas is voor iedereen fijn om te hebben. Weekendtassen zijn erg ruim. Doordat de tassen niet van hard maar van soepel materiaal gemaakt zijn, zal uw bagage gemakkelijk passen.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 18 van 18 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 18 van 18 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Weekendtassen bedrukken

Alle weekendtassen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor de opdruk kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of is full color. Door weekendtassen te bedrukken creëert u een uitstekend relatiegeschenk voor klanten en relaties waarmee u fijn heeft samengewerkt of voor een doelgroep die u graag meer betrokken wilt maken bij uw onderneming. Wat deze doelstelling ook is, de weekendtassen met logo of andere bedrukking zullen altijd van pas komen. Door uw logo of bedrijfsnaam op de tas te laten drukken, zorgt u ervoor dat uw naamsbekendheid toeneemt. Weekendtassen bestellen en bedrukken is al mogelijk vanaf 3 stuks.

Weekendtassen met logo

Bij Reistassenwereld kunt u makkelijk en snel weekendtassen met logo bestellen. In ons ruime assortiment is er voor iedereen wel wat te vinden. Als u benieuwd bent naar hoe de weekendtassen met uw logo of tekst eruit zullen komen te zien, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Op deze manier krijgt u een beeld van het eindresultaat. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.